Categorii
100 Proiecte Verzi

#100deProiecteVerzi Cluburi de creații artistice

Vizionare plăcută!

100 Proiecte Verzi

Cluburi de creații artistice, parte din planul „100 Proiecte Verzi”

Deoarece consideră că e relevant ca elevii să aibă oportunitatea de a-şi dezvolta hobby-uri, de a lucra la pasiunile lor după şcoală, iar mulţi părinţi nu-şi permint să le finanţeze aceste activităţi, candidatul PMP a propus un proiect care abordează tocmai această temă.
Candidatul Fiţiu Avram doreşte să sprijine activităţile din sfera vocaţională, precum şi hobby-urile diverse spre care înclină copiii din Cluj-Napoca, însă sunt în imposibilitatea de a-şi urma pasiunile din cauza limitărilor financiare. Pentru a realiza acest lucru, candidatul doreşte să
facă apel la o politică publică prin care să acorde fonduri familiilor care nu îşi permit să susţină pasiunile şi talentele copiilor lor. Candidatul PMP a propus acordarea a cinci mii de vouchere în valoare de o sută de euro pe lună pe durata unui an de zile pentru a acoperi taxele aferente înscrierii într-un program educaţional alternativ de profil vocaţional unde aceşti copii să poată să fie sprijiniţi în dezvoltarea habby-ului lor. Candidatul Fiţiu Avram crede că apartenenţa la acest soi de cluburi de creaţie artistică îi poate propulsa pe elevi spre performaţă şi le poate deschide noi uşi pentru viitor, astfel încât aceştia să reuşească să se orienteze înspre domeniul pe care îl preferă şi acolo să poată perfroma. Cinci mii de elevi clujeni se vor număra printre norocoşii care vor beneficia de pe urma acestui proiect, putând accesa aceste fonduri de la primărie.
Prin proiectul de faţă, candidatul PMP vrea să sprijine învăţământul vocaţional alternativ şi să susţină talentele care au nevoie de această susţinere.