Categorii
100 Proiecte Verzi

#100deProiecteVerzi Parcări în regim de sharing- Interviu cu tineri clujeni

Vizionare plăcută!

100 Proiecte Verzi

Parcări în regim de sharing, parte din planul „100 Proiecte Verzi”

Pentru a rezolva problema locurilor de parcare făsă însă să apeleze la investiţii prea mari, candidatul PMP, Fiţiu Avram a propus un proiect care le-ar permite locuitorilor Municipiului Cluj-Napoca să îşi poată închiria locurile de parcare în intervalul orar în care sunt plecaţi la muncă sau oriunde altundeva. Acest lucru va fi posibil în mod practic cu ajutorul unei aplicaţii pe telefon care va media întreg procesul. O astfel de soluţie nu numai că ar putea soluţiona o veche problemă cu care se confruntă Cluj-Napoca de mult timp, dar ar presupune investiţii minime, şi ar putea oferi locuitorilor oraşului o modalitate prin care să-şi suplimenteze veniturile.
Proprietarii de locuri de parcare pot să se înregistreze pe aplicaţie şi să îşi ofere locul de parcare contra cost în intervalul de timp în care nu îl foloseşte în scop personal.
Candidatul PMP pentru funcţia de primar al oraşului Cluj este de părere că aceasta ar fi cea mai accesibilă cale de a genera necesarul de locuri de parcare pentru un oraş atât de aglomerat precum Cluj-Napoca. O astfel de idee ar putea aduce nenumărate beneficii, în ciuda simplităţii ei aparente. Aflându-ne în era tehnologiei, cel mai înţelept lucru pe care îl putem face
e să profităm de inovaţiile prezente, pentru a ne uşura viaţa cât de mult putem.
Ce dificultăţi ar putea întâmpina candidatul PMP, Fiţiu Avram, cu privire la acest proiect şi la implementarea lui?
Pentru început, ne-am putea gândi că unii locuitori ar putea fi sceptici pentru a se implica activ într-un astfel de proiect şi a-şi închiria locul de parcare. Alţii ar putea considera dificil să utilizeze aplicaţia dezvoltată.

Candidatul Fiţiu Avram are încredere că o astfel de initiativă merită aplicată, aşteptându- se la un success de pe urma ei, în ciuda factorului de noutate care o caracterizează.